torstai 23. kesäkuuta 2016

Mättöruokaa, grilliruokaa, uuniruokaa

Valkosipuli-peruna-sipuli -nyytit uunissa, lisäksi punajuurta, tomaattia ja maissia.  Ja uutta kaalta, rapsakkaa. Öljyjä, pippuria, sormisuolaa tms. Voi käyttää loput meksikolaiset salsat sun muut sörsselit, jääkaapit ja kuiva-ainekaapit tyhjiksi, purnukat myös.
     Mättöruokaa, grilliruokaa, uuniruokaa, kasvsiruokaa... Tämä ei ole vegaaninen kun punajuurissa on kermaa tms, ja hunajaa. Ne poistaen käy vegaanista.
       Tässä on tuhtia kasvisruokaa - mutta ilman sipsejä ja kaljaa ;) Tyhjät, jonkun muun juomat kaljapullot käyvät tyylikkäiksi vaaseiksi, jotka kestävät jopa lattialle heiton...
valokuvaaja Satu Ylävaara, photographer Satu Ylavaara
#
Vegetarian Guerrilla Cook Satu Ylavaara, Cook vegetarian with Little Money, Köyhän kokin kasvikset, kotimaista kasvisruokaa, ulkomaisilla mausteilla,


  ja sipsikaljaveganismia,  Mättöä ja sipi sipi sipsikaljaveganismia, sipsikaljaveganismi, sipsikaljavegaani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.