maanantai 28. maaliskuuta 2016

Ilmaista ruokaa metsästä!

Pakkasen tyhjennys. Pakastealtaasta kasvispyöriköitä, nämä ovat tiiviitä joten sopivat myös tulisen salsan ja kastikkeen ja marinaadin kanssa myös tikkuun oliivien jne kanssa. Mozzarellasalaattia, jos juusto on esim 30% ale. Ilmaisia sieniä kuten herkkutatteja paistetun tai kuulotetun sipulin kanssa, kermakastikkeessa tai valkokastikkeessa. Jos lehtikaali-pastasta jää lehtikaalia, niin ne sekaan. Peruna-sipuli-gratiini sinihomejuuston kanssa.

valokuvaaja Satu Ylävaara, photographer Satu Ylavaara,  Vegetarian Guerrilla Cook Satu Ylavaara, cook vegetarian with Little Money, Köyhän kokin kasvikset, kotimaista kasvisruokaa, ulkomaisilla mausteilla,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.